Home
Over Mij
Services
Tips & Tricks
Contact

Mijn naam is Daniel

Wie is Daniel Schepers?

Goede adviezen houden rekening met jou!

Vegetariërs hebben sneller een vitamine B12 en zink tekort en iemand die maagzuurremmers gebruikt, is minder goed in eiwitten verteren. Kortom iedereen heeft iets anders nodig!

Je hebt het misschien al door: ik hou van mijn vak en daarnaast ben ik fulltime nerd. Geloof het of niet, maar een goede personal trainer moet ook een beetje een nerd zijn, want goede adviezen over voeding en training houden rekening met:

  • je lifestyle
  • je (medische) geschiedenis
  • leeftijd
  • geslacht
  • genetische factoren
  • En natuurlijk wat je wilt!

Kortom, goede adviezen houden rekening met wie jij bent!

Personal Training in Arnhem

Waarmee kan ik jou helpen?

Afvallen of strakker worden

Of je nu veel gewicht wil verliezen, of dat je gewoon even wat strakker wil worden, ik kan je daarbij helpen! Ik denk niet alleen de trainingen voor je uit, maar geef je ook persoonlijke adviezen die passen binnen jouw lifestyle. Samen zoeken we naar een snelle en verantwoordelijke weg om het gewicht eraf te halen… en te houden!

Spiermassa bouwen

Als personal trainer heb ik al veel mensen begeleid in het bouwen van spiermassa. Ik leg je uit welke voeding belangrijk is en hoeveel calorieën je nodig hebt. Daarnaast zorg ik dat je de juiste oefeningen doet, met de juiste aantal herhalingen, sets en techniek.

Wil je supplementen gebruiken? Geen probleem! Door mijn achtergrond als functional medicine practicioner help ik je de keuzes te maken die bij jouw lichaam en lifestyle passen!

Sportspecifieke trainingen

Ben je op zoek naar iemand die je beter kan maken in jouw sport? Ik heb al velen sporters begeleid, waaronder wielrenners, basketbalspelers en marathon lopers. Met mijn achtergrond maak ik je in korte tijd sterker en sneller!

Blessure behandeling

Op zoek naar een personal trainer in Arnhem die ook pijnklachten snel kan verbeteren? Door middel van spiertesten en massage technieken is veel mogelijk! Ook geef ik je adviezen in de voeding die herstel kunnen bevorderen, want zonder bouwstenen kan het lijf niet beter worden!

Gezondheidsproblemen verbeteren

Hoge bloeddruk? Traag werkende schildklier? Diabetes? Gezondheidsproblemen zijn vaak goed te verbeteren door juiste lifestyle keuzes te maken. Door mijn achtergrond als functional medicine practitioner ben ik ook zeker in staat om je daarmee te helpen!

Eventueel in overleg met je arts, help ik je betere keuzes te maken in je lifestyle en kan ik de juiste supplement adviezen geven.

Stress en lifestyle coaching

Doordat stress veel invloed kan hebben op je gewicht en je gezondheid, help ik je daarnaast de juiste keuzes te maken binnen je lyfestyle. Ik help jou en je lichaam de weg te wijzen van overleven naar opleven!

CONTACT

WE WOULD LOVE TO CHAT

Vlamoven 34,
Arnhem, 6826 TN

100% PERSONAL TRAINING

Vlamoven 34

6826 TN Arnhem

Tel: (+31)06 196 530 71

E:daniel.scheperspt@gmail.com

Share This