Mijn naam is Daniel Schepers

Ik help mensen strak, sterk & gezond te worden. Of je nu voor de eerste keer gaat sporten of dat je nu een professioneel wielrenner of basketbalspeler bent… het maakt niet uit wie jij bent of wat je sportachtergrond is. Wat uitmaakt is jouw verhaal en hoe we vanaf vandaag jouw lijf & gezondheid naar een volgende level kunnen transformeren. Daar help ik je bij.

Hoe ik dat doe?

Als personal trainer ben ik veelzijdig opgeleid. Daarnaast volg ik de nieuwste wetenschappelijke inzichten in sport & voeding en giet die in een concreet plan wat je goed kan volgen. Ik ben ook je ‘accountability buddy’: wanneer het allemaal niet zo goed lukt help ik je op het juiste spoor te blijven.

Wie heb ik geholpen?

Mensen die alles al geprobeerd hebben: diƫten, groepslessen, shakes, maaltijdvervangers (of zelfs maaltijden overslaan!)

Ondernemers die maar geen tijd kunnen vinden om aan hun lijf te werken.

Mensen die sterker willen worden en op zoek zijn naar meer spiermassa.

Wielrenners die op hoog niveau fietsen sneller gemaakt

Basketbalspelers op nationaal niveau beter wilde worden

Sporters met rugpijn, kniepijn, schouderpijn... kortom met spier & gewrichtsklachten.

Get in touch

Wil je gewoon eens kletsen over wat ik voor je kan doen? Bel, mail me, of nog makkelijker: vul dit formulier in: