Wat vinden anderen van 100% Personal Training?

Dat je je zelfvertrouwen écht terug kunt krijgen door middel van personal training, bewijzen de verhalen van deze cliënten. Zij volgden allemaal voor korte of lange tijd een traject bij 100% Personal Training in Arnhem. Ontdek hoe zij profiteerden van de tips en adviezen van een personal trainer, en zo het beste uit zichzelf haalden.

Personal Trainer Arnhem

Annie van Mil

Annie verloor door middel van haar vastberadenheid 20 kg in een half jaar tijd. Niet alleen haar figuur verbeterde, maar ook haar regelmatig terugkerende hoofdpijnen waren binnen een aantal weken verleden tijd. Vandaag is een mooi voorbeeld dat krachttraining voor iedereen is en vrouwen zeker niet doet veranderen in Russische bodybuilders. Haar record in de Deadlift staat op 100 kg en ondertussen squat ze met 90 kg.

Lees haar persoonlijk verhaal...

Personal Training gehad in Arnhem

Mieke Brunekreeft

Mieke verloor door haar inzet 20 kg. Door gebrek aan succes ervaringen vond Mieke sporten demotiverend. Maar wanneer je inzet beloond wordt, komt de motivatie vanzelf!

Lees haar persoonlijk verhaal...

Maaike Hasselman

Maaike Hasselman

Door haar beenlengteverschil van 13 cm was Maaike zowel een leuke als interessante casus om aan te werken. Veel lopen lukte niet meer. Door een combinatie van behandelingen en trainen liep ze na 3 maanden niet alleen zonder probleem, maar ze verloor daarnaast 20 kg in 3 maanden.

Lees haar persoonlijk verhaal...

Cynthia Teunissen

Cynthia Teunissen

Cynthia's enige wens was zich fitter voelen. Na 4 jaar lang behandelingen bij de fysio en de manueeltherapeut vanwege rug- en nekklachten lag er dus een uitdaging voor ons beiden. Door middel van de vrijheid die ik heb als personal trainer verdwenen haar rugklachten al binnen twee trainingen.

Lees haar persoonlijk verhaal...

Personal Trainer Arnhem

Michel Van Kaam

Het verbeteren van voeding kan een groot effect hebben op de gezondheid. Het verhaal van Michel is een mooi voorbeeld

Lees zijn persoonlijk verhaal...

Personal training

Blessure behandeling