Echte mensen, echte resultaten!

Wat zeggen anderen over 100% Personal Training?

Inmiddels ben ik bijna op gewicht...

en ik ben er van overtuigd dat dat zo blijft. Deze levenswijze is
(want dat is het, ipv een dieet) is gezond en goed vol te houden. Bij Daniel krijg je een totaalpakket van training, voeding, mental coaching en blessure behandeling! Ik kan het iedereen aanraden!

Voor het eerst in mijn leven draag ik maatje 36!

Maar het allerbelangrijkste is wel dat ik weer van mijzelf ben gaan houden en ik nu ’s ochtends met een glimlach naar mijzelf in de spiegel kijk. Mijn vetpercentage is gedaald van 35% naar 17%

Na 4 maanden had ik mijn vooraf gestelde doel ruim behaald.

Inmiddels heb ik mijn doel aangescherpt en ben ik weer net zo slank als op mijn dertigste! Dat had ik nooit meer verwacht. Discipline heeft niets te maken met niet mogen of met moeten. Maar alles met iets juist wel willen!

Mijn doel was afvallen en krachtiger worden...

Daniel kijkt met je mee wat je eet en geeft je zeer gerichte adviezen over je voedingspatroon en eventuele supplementen. Daarnaast is Daniel een zeer sympathieke, vriendelijke man dankzij hem heb ik mijn doel bereikt. Hij biedt altijd een luisterend oor indien gewenst (psycholoog is ook op hem van toepassing), is erg geïnteresseerd in zijn cliënten, erg loyaal en inspirerend.

Interesse in een gratis consult?

Weet je niet of personal training wat voor jou is? Maar ben je wel nieuwsgierig? Maak dan gebruik van mijn adviesgesprek. Kan ik je niet verder helpen? Dan geef ik je ook tips voor wat je volgende stap kan zijn!

Het is dus hoe dan ook een waardevol gesprek!
Vul onderstaand formulier in en ik bel je doorgaans binnen 24 uur terug om een afspraak in te plannen!

Get in touch

Wil je gewoon eens kletsen over wat ik voor je kan doen? Bel, mail me, of nog makkelijker: vul dit formulier in: