Tim Schipper

Post Traumatische Spierdystrofie
Toch wel een persoonlijk verhaal, zitten twijfelen om het te posten, maar omdat het andere zeker kan helpen bij deze... Ruim 23 jaar geleden werd er CRPS (Post Traumatische Dystrofie) geconstateerd in mijn rechter voet/been. Dat betekende dat de afgelopen 23 jaar ik veel therapieën heb gehad,

en vele flink aangepaste schoenen, omdat de spieren in mijn voet dusdanig verstijfd/verkort waren dat zelfstandig afwikkelen niet meer werkte. Evenals het gevoel wat het niet meer deed. Lastig maar je leert er mee leven. Ong. 6 weken geleden kwam ik met de personal coach en Mylogenics therapeut in aanraking. Hij gaf aan veel te kunnen betekenen voor me, dus ik ging de uitdaging aan. Na een aantal sessies voltrok zich voor mij een wonder… het gevoel is grotendeels terug! Daarnaast kan ik nu voor het eerst in 23 jaar mijn voet zonder hulp middelen afwikkelen en redelijk goed gebruiken. Komende maanden verder revalideren…. maar god wat ben ik die man dankbaar en wat ben ik gelukkig!!

Voor vele zal dit geen reet voorstellen.. voor mij is het een wereld van verschil. Daarom.. mocht je spier problemen hebben, gewrichtsklachten, slijmbeurs problemen of wat dan ook. Ik zeg, serieus ga er heen!!