Roel Donker

Lage Rugklachten
Mylogenics? Ik noem het liever fysiotherapie 2.0! Doordat ik langere tijd klachten had aan mijn rug ben ik eens bij Daniel gaan informeren of hij hier iets aan kon doen met zijn kennis van Mylogenics. In eerste instantie stond ik hier toch een beetje dubbel in.

Jarenlang heb ik bij mijn fysiotherapeut gelopen voor mijn rugprobleem maar steeds keerde het vervelende en vooral pijnlijke probleem terug. Waarom zou dit wel werken was mijn gedachte. Ik had al zoveel geprobeerd en steeds hielp het niet.

Daniel gaf aan dat hij er waarschijnlijk wel wat mee kon, dus heb ik een afspraak gemaakt. Na de intake die hij bij me afnam om de klachten te bepalen en lokaliseren is hij heel voorzichtig van start gegaan.

Hij heeft toen op verschillende drukpunten rondom mijn rug kracht gezet en ik moest dan mijn benen en armen in bepaalde posities bewegen terwijl hij kracht zette op die punten. Dit voelde even erg pijnlijk aan op het moment van bewegen. Hieraan kon hij merken of het vast zat of niet. Hoe vaker hij dit punt aanpakte hoe minder de pijn werd. Na een aantal drukpunten te hebben gehad heeft hij een aantal spieren geactiveerd die met deze blessure te maken hadden.

Na dit alles vroeg Daniel mij of ik nog steeds dezelfde klachten had of dat het al minder was, en na een lange tijd zoeken kon ik echt geen pijntje meer voelen.

Ik geloofde er eerst zelf niet zo in vanwege de lange zoektocht , maar na het zelf ervaren te hebben durf ik nu met zekerheid te zeggen dat het echt helpt, De pijn was helemaal weg !!!

Daniel gaat verder dan blessure behandeling.. . Ik heb zijn hulp gevraagd als het gaat om persoonlijke trainingen omdat ik ook al jaren met deze rugpijn liep en ik daardoor niet durfde te sporten i.v.m. een veel te zwakke rug. Daniel heeft een persoonlijk plan voor mij gemaakt waarin we samen mijn rug zijn gaan op-trainen zodat mijn rug sterker zou worden en ik ook weer kon genieten van sport.

Ik ben Daniel heel dankbaar voor de hulp en zijn uitstekende advies.