Maaike Hasselman

Personal training
Mijn naam is Maaike Hasselman en ben 59 jaar oud
Door mijn drukke baan en de nodige lichamelijke beperkingen had ik een matige lichamelijke conditie en ik wilde weer in een topconditie komen. Daarom ging ik op zoek naar een goede manier van lichamelijke en geestelijke trainingen.

Door een kennis werd ik geattendeerd op de Personal Trainer en besloot naar aanleiding van haar informatie maar eens een afspraak te maken. Bij dit gesprek werd mij duidelijk dat Ik de juiste begeleiding kon krijgen bij de trainingen maar
ook fysiek mijn hoofd leeg kon maken.

Door goede uitleg over de voeding en de juiste krachtoefeningen ben ik binnen drie maanden tijd 20 kilo afgevallen. Ik til nu 70 kilo op wat ik van mijzelf nooit verwacht had! De kracht in mijn benen en armen is een stuk sterker geworden. De motivatie van mijn Personal Trainer Daniel Schepers is geweldig! De trainingen zijn wel zwaar maar na iedere les ga ik met een voldaan gevoel naar huis. Ik ben trots op mijzelf dat ik weer sterker en slanker geworden ben! Het voedingspatroon was even wennen, maar wel goed vol te houden. Het is iedere keer weer een uitdaging om te experimenteren met leuke recepten.