Mieke Brunekreeft

Personal Training gehad in Arnhem
Personal training
Mijn naam is Mieke Brunekreeft, ik ben 54 jaar
.. en al heel lang bezig met het steeds weer zoeken naar een nieuwe manier om af te vallen. Graag eentje die niet alleen nu werkt, maar ook goed vol te houden is als ik op gewicht ben en die nog gezond is ook. Wie herkent dit probleem niet?

Uiteraard heb ik al diverse diëten uitgeprobeerd, maar geen van deze was goed vol te houden en dus kwam ik weer aan… Tot ik 87 kilo woog , wat voor mijn lengte zo’n 20 kilo teveel is. Nu moest er toch echt iets gebeuren! Na veel omzwervingen ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Daniel.

Zelf was ik al wel weer begonnen met afvallen maar weer liep ik vast. Ook sporten lukte me maar niet. Ik begon steeds wel aan een of andere sport, maar uiteindelijk was ik alleen maar sponsor (wel betalen, maar niet gaan). Ik vond het ook helemaal niet leuk en dacht altijd: “sporten….niks voor mij, ’t is dat ’t moet !! ”

Tot ik bij Daniel ging trainen!! Dit is t voor mij helemaal. Een totaalpakket van training, voeding en een stukje mental coaching, met daarbij ook behandeling van blessures (dmv Mylogenics) waar nodig. De training is erg leuk en specifiek gericht op wat ik nodig heb: in mijn geval bv veel aandacht voor de rug- en buikspieren. De training is 1 op 1 en Daniel weet me altijd weer te motiveren om er steeds net dat beetje meer uit te halen.

De voeding wordt bij elke training doorgenomen en daar waar nodig is aangepast. De behandelingen middels Mylogenics zorgen er steeds weer voor dat ik, zelfs als ik bijvoorbeeld last van mijn rug had, toch heerlijk kon trainen omdat Daniel mijn spieren voor de training behandelt en er dan vervolgens heel goed op let dat ik mijn lijf niet overbelast.

Inmiddels ben ik bijna op gewicht en ik ben ervan overtuigd dat dat zo blijft. Deze levenswijze is (want dat is het, ipv een dieet) is gezond en goed vol te houden. Ik kan het iedereen aanraden!!