Dennis Hoof

Personal training
Sporten was nooit mijn hobby, maar ik ervaar nu dat ik beter in mijn vel zit en dat werkt verslavend!
Ik ben met sporten begonnen omdat mijn levensstijl drastisch op de schop moest. Zo kon het niet langer. Door mijn drukke baan was mijn eetpatroon tot een dieptepunt gedaald, met als gevolg vermoeidheid, weinig tot geen energie.

Tevens kreeg ik een behoorlijk buikje…kortom, mijn lichaam had meer weg van een man van 60 dan van een veertiger.

Nu voel ik mij gezonder, fitter en leniger, omdat ik ook beter let op mijn voeding. Ik vind dat ik er een stuk beter uit zie, al zeg ik het zelf…haha. Mijn conditie is een stuk beter en ik heb meer energie over de dag. Samen met mijn vriendin en collega heb ik drie keer per week personal training van Daniel. Ik ervaar dat ik sterker ben geworden. Mijn lichaam neemt andere vormen aan en mijn lichaamshouding is drastisch veranderd. Ik sta nu rechter en voel mij sterker, krachtiger en zekerder in mijn uitstraling naar anderen. Ik heb het gevoel dat ik de wereld aan kan. Een super fijn gevoel!

Daniel behandeld mij ook i.v.m. mijn hoofdpijn, rugklachten. Ik heb hier hele goede ervaringen mee. De behandelingen zijn zeer pijnlijk en je moet een uurtje op je tanden bijten, maar wat het oplevert is een energiek, pijnloos en vrij gevoel. In het begin hield ik er spierpijn aan over; nu is dat bijna niet meer. Daniel pakt precies de plekken/blokkades aan die vastzitten en die juist de klachten veroorzaken. Veel heeft te maken met spanning en stress.

Ik ben enorm blij met Daniel als personal trainer. Wat een ervaring en kundigheid… en die stok achter de deur heb ik echt nodig om bovenstaande resultaten te kunnen boeken!