Danny

Knie Probleem
Ik ben na een warming up oefening op mijn sportschool thuis komen te zitten omdat ik door mijn knie ben gegaan. Bij een bezoek aan de huisarts waar ik te horen kreeg dat het waarschijnlijk een gescheurd kniekapsel is, was het advies van de arts;

neemt u maar een aspirine en u mag bewegen op pijn. Teleurgesteld ben ik naar huis gegaan en goed 6 weken zo door gehobbeld.

Na die tijd besloot ik de hulp in te roepen van Daniel. Hij heeft me heel vlot (tot mijn verbazing) uitgenodigd voor de eerste behandeling en Daniel zei al snel dat het geen gescheurd kniekapsel kon zijn. Als iets afscheurt kan je er niet op door hobbelen was zijn mening. Hij heeft me behandeld met de techniek ‘Mylogenics’ genaamd. Het is anders dan iedere andere behandelmethode maar niet minder effectief. Na de eerste behandeling was ik zo goed als van de pijn af! Het fijne van deze techniek is dat resultaat vaak direct voelbaar is. Daniel is een fijn persoon die de techniek zich meester heeft gemaakt. Ik kan daarom ook iedereen aanraden om hem te benaderen.