Services

Vind je eigenlijk dat je niet buiten adem mag zijn als je 2 verdiepingen moet traplopen? Wil je gewoon weer dat jurkje aan? Of wil je gewoon meer spiermassa en een sixpack? Het kan allemaal.


Mijn echte product is  een fit & sterk lichaam met een optimale gezondheid. En vaak is daar meer voor nodig dan een paar oefeningen uitvoeren. Hieronder vind je een overzicht van ‘services’ waarvoor je bij mij terecht kan:

Personal Training

Heb je moeite om in shape te komen of om in shape te blijven? Dan is het goed om voor mij als specialist in personal training in Arnhem te kiezen. Dan is de kans namelijk groot dat je nu eindelijk wel eens jouw trainingsdoelen weet te behalen. Met mij als specialist in personal training aan jouw zijde, beschik je eindelijk eens over de spreekwoordelijke stok achter de deur.

Blessure Behandeling

Heb je last van pijnen, zoals bijvoorbeeld rugpijn, nekpijn en pijn in de schouders? Ook dan ben je aan het goede adres! De technieken die ik gebruik (Mylogenics) werken snel. Vaak kun je na een paar behandelingen al een groot verschil voelen. Wil je snel van klachten af? Neem dan snel contact met mij op!

Afvallen en voeding

“Daniel, wat moet ik nou eigenlijk eten om af te vallen?”. Dit is waarschijnlijk één van de meest gestelde vragen die ik krijg. Niet alleen help ik je met een persoonlijk plan, maar ik help je ook beter begrijpen hoe je voeding werkt, zodat je zelfstandig betere keuzes kunt maken!

Get in touch

Wil je gewoon eens kletsen over wat ik voor je kan doen? Bel, mail me, of nog makkelijker: vul dit formulier in: