Hoe breng je als atleet je prestaties snel op een hoger niveau?

Bij 100% Personal Training starten we altijd samen met een top-down analyse van wat jij als atleet nodig hebt. We brengen zowel je sterke als zwakke kanten in kaart zodat we een sterke strategie kunnen uitzetten om je prestaties snel op een hoger plan te brengen.

HomeFoto3-AfvallenFoto2-TopsportFoto3

Spiertesten

Om spierfunctie te verbeteren moet je een methode hebben om snel uit te vinden waar verbetering nodig is. Als personal trainer maak ik gebruik van spiertesten. Met deze spiertesten vinden we snel uit of er problemen zijn in de soft-tissues of in het zenuwstelsel. Deze testen helpen snel te bepalen hoe jouw optimale trainingsprogramma er uit komt te zien.

Personal Trainer in Arnhem

Soft Tissues Massages

Een snelle manier om spierfunctie te verbeteren zijn 'soft-tissue' massages. Hoe kun je van een training verwachten dat je er sterker van wordt als je lichaam het spierweefsel niet goed kan inzetten? Door middel van specifieke massagetechnieken die ik me als personal trainer eigen heb gemaakt, kunnen weefsels weer snel beter functioneren. Hierdoor kan vooruitgang snel geboekt worden.

TopsportFoto1

Program Design

Op basis van de verbeterpunten die we vinden, wordt een programma geschreven. De oefening keuzes, de reps die je maakt en het tempo waarin je een oefening uitvoert zijn allemaal van invloed op jouw trainingsresultaten. Als personal trainer zet ik mijn kennis in om een voor jouw optimale trainingsprogramma uit te zetten.

Afvallen

Voeding & Suppletie

Een programma werkt alleen wanneer het lijf genoeg bouwstenen krijgt om mee te werken. Teveel atleten laten winst liggen door de voeding niet voldoende aan te passen. Medicatie, teveel trainen, stress en andere factoren kunnen daarnaast in de loop der tijd het lichaam uitputten. Vitamine- en mineralentekorten die daaruit kunnen ontstaan, zitten een optimale vooruitgang dan in de weg. De juiste suppletie adviezen kunnen dan oplossingen bieden.