Personal Training Arnhem

Wil je weer in shape komen of blijven? Maar haak je iedere poging te snel af omdat je eigenlijk niet goed weet waar je mee bezig bent? Als specialist in personal training in Arnhem help ik je weer vooruit!

Heb je moeite om in shape te komen?

 Dan is het goed om voor mij als specialist in personal training in Arnhem te kiezen. Dan is de kans namelijk groot dat je nu eindelijk wel eens jouw trainingsdoelen weet te behalen. Met mij als specialist in personal training aan jouw zijde, beschik je eindelijk eens over de spreekwoordelijke stok achter de deur.

Specialist in personal training en voor het beste voedingsadvies

Behalve dat ik gespecialiseerd ben ik personal training in Arnhem, ben ik ook specialist in blessurebehandeling en kun je ook voor de beste voedings- en supplementen adviezen prima bij mij aankloppen. Kies je voor mijn diensten als specialist in personal training in Arnhem, dan word je strakker en fitter. Ik maak daarbij gebruik van bewezen effectieve methodes. Kies je voor mij als personal trainer in Arnhem, dan wordt jouw training geoptimaliseerd en door daarbij ook de beste voeding te nemen én door het werken met een professional behaal je eindelijk eens de trainingsdoelen die jij je stelt.

Mijn trainingen zijn zeer gevarieerd en doelgericht

Zoek je iemand die specialist is op het gebied van voeding en supplementen advies? Ook dan ben je bij mij aan het best denkbare adres. Dat is voor mij geen enkel probleem namelijk. Ook als je een adres zoekt voor geïndividualiseerde trainingen ben je bij mij als specialist in personal training in Arnhem ook al aan het juiste adres. Ik bied zeer gevarieerde trainingen met zeer resultaatgerichte methodes. Deze methodes sluiten altijd naadloos aan bij de door ons samen opgestelde doelen.

Essentieel als jij jouw trainingsdoelen wenst te behalen

Ik help je daarnaast een andere en vooral betere lifestyle aan te nemen. Dit is namelijk essentieel als jij al jouw trainingsdoelen wilt behalen. Zaken als de keuzes die je overdag maakt en de slaap die je geniet hebben namelijk wel degelijk veel invloed op de trainingen die je krijgt en de resultaten. Je kunt bij mij zowel alleen als met z’n tweeën trainen.

Vind je het lastig om de juiste keuze te maken? Maak dan een gratis en geheel vrijblijvende afspraak. Dan kunnen we samen meteen de doelen bespreken en kijken hoe we die kunnen realiseren. We kunnen elkaar altijd helpen. Daarvan ben ik ondertussen wel overtuigd. Zaak dus om snel een afspraak met mij te maken als jij ook snel jouw trainingsdoelen wilt bereiken met de beste spreekwoordelijke stok achter de deur.

Prijzenlijst

Trainen kan vanaf 50 euro per uur

Losse les

65
Per les
  • -
  • -

Pakket 1

60
Per les
  • 1 keer per week
  • Vanaf 4 lessen per 4 weken

Pakket 2

55
Per les
  • 2 keer per week
  • Vanaf 8 lessen per 4 weken
Populair

Pakket 3

50
Per les
  • 3 keer per week
  • Vanaf 12 lessen per 4 weken

Get in touch

Wil je gewoon eens kletsen over wat ik voor je kan doen? Bel, mail me, of nog makkelijker: vul dit formulier in: