HomeFoto1-AfvallenFoto1

Wie ik ben

Ik ben Daniel Schepers, een personal trainer met vele jaren ervaring in de fitness industrie. Toen ik natuur- en sterrenkunde studeerde, groeide mijn hobby op de sportschool uit tot een passie die steeds professionelere vormen aannam. Het resultaat: een bedrijf als personal trainer in Arnhem met een unieke kijk op het gebied van sport, voeding en blessurebehandeling!

TopsportFoto1

Waarom

Ik geloof dat het voor iedereen realiseerbaar moet zijn om te werken aan een gezond lijf waar je trots op kunt zijn. Dankzij populaire diëten en (social) media weten we meer over sport en voeding dan ooit tevoren... er zijn zoveel verschillende kampen waaruit je kunt kiezen! Tijd om overzicht te creëren en datgene te doen wat jou de regie over jouw eigen shape en gezondheid geeft!

TopsportFoto2

Hoe

Als personal trainer streef ik ernaar een voortrekkersrol in te nemen door de laatste wetenschappelijke inzichten te integreren in mijn aanpak. Ik voel mij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van mijn cliënten en geef alle ruimte en begeleiding om de juiste keuzes te maken. Mijn belangrijkste beloning is het mogen meebeleven van het "yes I can!!" moment!