Blessures & pijn behandelingen

Heb je ergens pijn of blessures? Dan zit je aan het goede adres. Het verbeteren van gezondheid is mijn passie. Maar wat doe ik dan precies? Te veel om op te noemen. Van speciale massage technieken, voedingsinterventies tot aan speciaal uitgekozen oefeningen. Lees hier meer over deze unieke combinatie.

Pak pijnklachten direct aan met de methode Mylogenics

Heb je last van pijnen zoals rugpijn, kniepijn of pijn in je schouders? BijĀ Mylogenics maken we gebruik van spiertesten om uit te vinden welke spieren disfunctioneren. Door middel van speciale massage technieken herstellen we die spierfunctie direct. Veel pijnklachten worden daardoor direct aangepakt.

Het lichaam wil genezen!

We hebben niet voor niets een immuunsysteem. Maar met regelmaat maken we keuzes in ons dagelijks leven die dat genezingsproces ondermijnen. Ik help je onder andere te begrijpen welke dagelijkse keuzes je in de weg zitten, maar ook welke keuzes je genezingsproces kunnen verbeteren.

Professionele voedingsadviezen die vol te houden zijn.

Naast talloze professionele en persoonlijke tips krijgt je favoriete voeding ook een plek in jouw nieuwe lifestyle. Afvallen met een personal coach is dus meer dan alleen effectief trainen.

Get in touch

Wil je gewoon eens kletsen over wat ik voor je kan doen? Bel, mail me, of nog makkelijker: vul dit formulier in: