Ben jij een flexibele denker?

Door ons drukke leven vergeten we soms de juiste vragen te stellen. Onze geest staat al snel op de automatische piloot. Door eens in de week na te denken over waar we heen willen en waarom, blijven we gefocust en bereiken we sneller ons doel.
2 vragen die je verder kunnen helpen met sportgerelateerde zaken:

Vraag 1:
Hoe komt het dat sommigen wel hun doel bereiken daar waar anderen zweten en zwoegen en het toch niet voor elkaar krijgen?

Vraag 2:
Welke andere factoren naast voeding en sport mis ik verder nog om succesvol te zijn?

De afgelopen jaren heb ik met veel mensen getraind en degene die het meest succesvol waren, hadden 2 dingen met elkaar gemeen: ze waren vastberaden en durfden ‘Out-of-the-box’ te denken.

‘Out-of-the-box’ denken start voor veel van mijn cliënten vaak met de vraag: `Waarom werkt mijn aanpak niet?´

Voorbeeld:
Eén van mijn cliënten trainde 5x per week in een sportschool en hield zich streng aan het zoveelste dieet wat ze had uitgekozen om te proberen, maar viel geen gram af. Wilde ze succesvol zijn, moest ze eens iets compleet anders proberen. Uiteindelijk viel ze pas af toen ze nog maar 2x per week trainde en 2x zoveel at!

De meesten van ons vinden zichzelf een ‘out-of-the-box’ denker. Maar ben jij dit ook echt? Hieronder een filmpje van 4 minuten dat ik je aanraad om te zien om te ontdekken hoe moeilijk het eigenlijk al is om op een ander gedachte spoor te komen. Hopelijk kan ik je hiermee inspireren om eens op een andere manier naar zaken te kijken!

Stay foccused & think out of the box!

​Daniel

PS: Vond je dit een leuk artikel? Help mij en tegelijk je facebookvrienden door dit artikel te delen!