Home
Over Mij
Services
Tips & Tricks
Contact
v

Contact

Email me: info@100pt.nl
Bel me: 06-19653071

Adres

Vlamoven 34
6826 TN Arnhem

Iedereen kan afvallen!

Afvallen in Arnhem met een personal trainer? Ik help mensen met afvallen, meer spiertonus & meer zelfvertrouwen van de startlijn naar de eindstreep!

Voordelen van afvallen met een personal trainer!

Voordelen van afvallen met een personal trainer!

Afvallen kan frustrerend zijn… maar als personal trainer weet ik dat afvallen emotioneel bevrijdend is! In Arnhem alleen al worstelt 43% van de mensen met overgewicht! Dat zijn meer dan 65 duizend mensen die hun eigen zelfvertrouwen, blijheid en gezondheid in de weg staan!

Als afvallen zo simpel was als ‘niet meer snoepen’ en ‘even een dieet volgen’ waren die getallen een stuk lager geweest!

100% Personal Training helpt mensen de vicieuze cirkel te doorbreken! Mijn personal training helpt je met effectieve trainingen en ik zorg dat je niet afhaakt. Ik leer je in jezelf te geloven, want ik weet dat echt iedereen kan afvallen!

Personal Training is voor jou als…

 

  • je elke maandag denkt ‘deze week doe ik het beter!’, maar stiekem al tijden in deze vicieuze cirkel gevangen zit.
  • als je alles geprobeerd hebt: diëten, maaltijden overslaan, maaltijdvervangers, shakes… maar niks lijkt te werken! Of het gewicht komt daarna  gewoon weer terug!
  • wanneer je hebt gedacht ‘afvallen, dat moet ik toch wel kunnen!’ en nu denkt ‘ik gun mijzelf wat hulp, want als 43% in gemeente Arnhem het niet lukt, is het toch echt niet zo makkelijk’!
  • als je de kluts kwijt bent door alle tegenstrijdige adviezen en nu eindelijk eens wilt weten wat werkt!
  • wanneer je bij andere personal trainers getraind hebt in het verleden,  maar met hun plan van aanpak weinig tot geen resultaten boekte.
  • als je het idee hebt dat je wel weet hoe je moet afvallen, maar je moeite hebt om je eraan te houden omdat je toch aan niemand verantwoordelijkheid hoeft af te leggen!

Ben jij al een tijdje aan het stoeien met het afvallen?

Mijn advies: maak er geen jaren van!

Internet staat heus wel vol steengoede wetenschappelijk onderbouwde adviezen. Maar of die van toepassing zijn op JOU en JOUW LICHAAM is de vraag! Een veel belangrijker onderdeel van de puzzel, daar wordt echter niet over gepraat!  Eentje die na 8 jaar trainingen geven na mijn mening belangrijker is dan voeding… Hoe leidt jij jouw leven?

  • Pauzeer je met je lunch in de hand achter je laptop?
  • Ben je tot 9 uur ‘s avonds in een ‘ren & regel’ modus?
  • Is eigenlijk de enige vorm van genieten op een dag wanneer je wel wat lekkers verdiend hebt?

Geen wonder dat je jezelf in het weekend trakteert! Dan is jouw echte ‘probleem’ eigenlijk jouw overtuiging over wat belangrijk is in het leven & het gedrag wat daaruit voort vloeit. Hoewel voeding nog steeds een onderdeel van de oplossing is, ‘fix’ je dat niet met een dieet!

Je lichaam streeft naar een bepaalde balans. Het stofje wat ‘plezier’ vertegenwoordigd in je brein (dopamine) moet ook worden gebalanceerd! Wanneer je dus onvoldoende aan jezelf toekomt of wanneer dat stemmetje in je hoofd continu kritiek aan het geven is op jezelf of anderen, onderdruk je het gevoel van motivatie & plezier.

Om de balans te herstellen zal je lichaam in rust het gebrek aan dopamine willen aanvullen door een oncontroleerbare drang naar directe plezier willen ontwikkelen. En wat geeft er nou niet directer plezier dan drank of iets lekkers?

Een theoretisch onderbouwt voedingsplan is dus belangrijk, maar ik help je ondertussen ook met je zoektocht naar de onderliggende oorzaak! Zo wordt de reis een stuk leuker & makkelijker vol te houden. De kans op blijvende resultaten is dan ook veel groter!

Wil je niet nog jaren in deze vicieuze cirkel doorgaan?

Gun je jezelf een betere gezondheid & meer zelfvertrouwen?

Plan dan een gratis en persoonlijk adviesgesprek om uit te zoeken of ik kan helpen! Trouwens, je verplicht je met zo’n afspraak tot niks! En als ik je niet denk verder te kunnen helpen, dan geef ik je ook een advies met wat je het beste wel kan doen!

Andere voordelen van afvallen met een personal trainer!

Wat is het verschil tussen trainen of alleen ‘diëten’? Deze voordelen haal je niet uit je voeding:

R

Minder vet & meer spier

Naast de gezondheidsvoordelen van meer kracht, kan een dieet tot vermagering leiden. Bij vrouwen gaat daarnaast door trainen ‘niet alles hangen’!

R

Verbeter je vet stofwisseling!

Trainen verbetert je vet stofwisseling. Je verbetert letterlijk de manier waarop je energie produceert en dat voel je!

R

Je krijgt meer zelfvertrouwen

Een goede training heeft veel directer invloed hebben op je humeur & zelfvertrouwen omdat je hormonaal verandert!

R

Verbeter hart & bloedvaten

Ofterwijl, verbeter je cardiovasculaire systeem! Het systeem dat zuurstof en nutriënten transporteert en afvalstoffen afvoert!

R

Je weet wat je moet eten!

Je voedingsadviezen worden bij mij gebaseerd op wetenschappelijke inzichten & jouw lifestyle. Geen eenheidsworst voedingsplan dus!

R

Verbeter je immuunsysteem

 Door de combinatie met mijn voedingsadviezen bouw je actief aan een goed functionerend immuunsysteem!

Testimonials:

Wat zeggen anderen over 100% Personal Training?

“De 12 kilo ben ik kwijt, mijn vetpercentage is gedaald van 35% naar 17% en voor het eerst in mijn leven draag ik nu maat 36.”

Maar het allerbelangrijkste is wel dat ik weer van mijzelf ben gaan houden en ik nu ’s ochtends met een glimlach naar mijzelf in de spiegel kijk.

Caitlin

Business Controler, Holland Packaging B.V.

“Dat Daniel zich een personal trainer noemt vind ik hem tekort doen. Hij heeft ontzettend veel expertise van het menselijk lichaam, wat voor oefeningen voor welk gedeelte baat hebben, en dat alles in combinatie met voeding.”

Mijn doel was afvallen en krachtiger worden en dat heb ik mede door Daniel zeker bereikt.

Emmy

Contact Center Manager, Teleperformance

Testimonials:

Wat zeggen anderen over 100% Personal Training?

“Na 4 maanden had ik mijn vooraf gestelde doel ruim behaald; inmiddels heb ik mijn doel aangescherpt en ben ik weer net zo slank als op mijn dertigste! Dat had ik nooit meer verwacht.”

Discipline heeft niets te maken met niet mogen of met moeten. Maar alles met iets juist wel willen!

Annie

Huisarts, Huisartsenpraktijk Van Mil & Van Osch

Wil jij met zelfvertrouwen de zomer in?

Plan een gratis adviesgesprek! Geen druk, geen verplichtingen. Gewoon advies!

Let’s talk!

100% PERSONAL TRAINING

Vlamoven 34

6826 TN Arnhem

Tel: (+31)06 196 530 71

E:daniel.scheperspt@gmail.com

Share This